maanantai 29. joulukuuta 2014

December

Joulu Amerikkalaisittain sujui hyvin. Jouluaattona ja aaton aattona oli jonki verran koti-ikävää mut se meni kyl sit ohi ku oli tekemistä ja ihmisiä ympärillä. Meille tuli sukulaisia muutamaksi yöksi viettään Joulua ja oli kyllä hullu mutta onnistunu Joulu! Täällä koristeisiin panostetaan ihan kunnolla, ulkona on paljon valoja, kuusi tuodaan ajoissa sisälle, ikkunat on täynnä kaiken maailman ornamentteja ja nenäliinatki muuttuu poro- tai joulupukkikuvioiseksi. Me avattiin lahjat 25. päivä aamulla ja lahjoja oli siis ihan valtavasti! Kaikki ei todellakaan mahtunu kuusen alle vaan niitä löyty pöydän alta, eteisestä, ruokahuoneesta ja ties mistä. Lopuks mulle ja hostveljelle oli järjestetty ns. Lahjan metsästys, jossa saatiin lappuvihjeitä ja niitä seuraamaalla löydettiin sit meiän isoimmat lahjat. Oli hauskaa!:-) sain mm. lapaset, pipon, suklaata, lahjakortin, minikahvinkeittimen (mun hostperhe ei juo kahvii), koruja, rahaa uuteen puhelimeen, vihkoja, kyniä, pörrösukkia, kirjan.... kaiken näköstä. Parhaana varmaan gopro-kamera Suomivanhemmilta! Lahjoja siis tuli varmaan enemmän ku koskaan ennen ja olihan se hauskaa vaikka ei ne mun mielestä se Joulun tärkein asia ookaan.

Lähettiin lauantai aamuna Chesteriin joka on 3tuntia pohjosemmassa. Mun hostvanhemmat asu täällä ennen joten tultiin muutamaks päiväks rentoutumaan ja moikkailemaan näiden kavereita. Tää on tosi pieni ja rauhallinen paikka metsän keskellä. Tulee vähän Suomi mieleen ku luntaki löytyy. Tässä muutamia kuvia mun joulukuusta huonolaatusesti kännykällä otettuna ja sit GoPro-kokeiluja

1. Meil oli vika taapamien Cross Country tiimin kaa, teampicture. 2. Joulukuusen koristelua Haleyn kanssa. 3. Uusia lenkkimaisemia. 4. Joulukuusen kaato

1. & 3. Lounas selfieitä with best girls
2. & 4. Tein Itsenäisyyspäivänä suomalaista ruokaa Rebeccan kanssa mun isäntäperheelle
1. Bestiee 2. Tehtiin tollanen pinboard momin kaa mun huoneeseen 3. Lounaalla jälleen 4. Caffe Mekka after school

1. Joulukuusi kotona 2. Selfieitä Aikan puhelimella Brianin kaa 3. Koulubussissa Haleyn kaa 4. Nevada Cityn jouluvalot

Pipareiden tekoa hostveljen kaa

👆ulkona oli pilkkopimeetä ku nappasin tän kuvan. Ens kerralla tosin taidan ottaa kamerajalustan ni kuva ei tärähdä, mut ihan cool kumminki. (Isi: kamera siis toimii!!)

Uuden vuoden aattona ois tiedossa "bileet" yhellä kaverilla ja sit toivottavasti rentoo lomailua ennen ku koulu taas alkaa. 

Helmi

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti