lauantai 31. tammikuuta 2015

Saturday Hike









Rebecca tuli perjantaina yöksi ja eilen käytiin vaeltamassa lenkki Sequoia (punapuu?) metsässä. En oo kyllä eläissäni nähny niin isoja puita ku pari niistä oli... Tänään on isot Super Bowl jenkkifutispelit ja mennään näiden tutuille pitämään kisakatsomoa.

Helmi

2 kommenttia :

  1. Ootko ollut tyytyväinen AFS järjestöön ja jos oot/et ole niin miksi?:D Onko asiat hoitunu helposti ja miten mahollisista ongelmatilanteista on selvitty :D? Ite haluisin lähtee vaihtoon kans mutta mietityttää että minkä järjestön kautta kannattaisi lähteä, eli voisitko suositella AFS? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun osalta ainaki voin suositella AFS:ää ihan 100%! Ite myöhästyin mun Los Angeles - Sacramento väliseltä lennolta teknisten vikojen vuoks ja ku soitin USA:n AFS:ään ni mulle ostettiin uus lento seuraavalle päivälle ja maksettiin yö lentokenttähotellissa. Ja kaikilla on oma aluevalvoja jonka kaa näkee yleensä kerran kuussa ja useemminki jos on tarvetta eli aina on joku jolle kertoo ongelmista jos niitä tulee:) En vois toivoo parempaa järjestöä, kaikki sujuu tosi hyvin!

      Poista