sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Back in the business

Taas jälleen kerran huomaan kuinka paljon olen laiminlyönyt tätä blogia. Mulla ei oo ollu minkään laista motivaatiota edes kirjautua bloggeriin, kun ei oo oikein ollut mitään kerrottavaakaan. Nyt talvella en vaan jaksa raahata kameraakaan ulkona, eikä muutenkaan oo oikeen kuvausinspiraatiota. Sori siis.

AFS ilmoitti itsestään joskus reilu viikko sitten (?). Mun lähtöpäivä tulee todennäkösesti olemaan 14-15.8, eli joskus koulunalun aikoihin. Vaikka siihen mun lähtöön on oikeesti ihan hirmusen pitkä aika, tuntuu se jo paljon konkreettisemmalta kun päivätkin on tiedossa ja silleen.. Oon kyllä tosi innoissani ja välillä manailenkin tätä reilun puolen vuoden odotusta. Toisaalta oon myös kiitollinen siitä, että mulla on vielä reilusti päiviä viettää aikaa mulle tärkeiden ja rakkaiden ihmisten kanssa ja tiedän että lähdöstä tulee varmaan tosi vaikea. Oonkin päättäny että ens kesästä tulee ihan mahtava ja etten aio laiskotella joka päivä sisällä. Onhan se myös mun vika kesä alaikäsenä 8) hehee. Ihmeellisesti tulee kesäfiilis ku rupee kesästä kirjottelemaan, mutta kyllä se kesä sieltä kohta tulee!

Tää viikonloppu meni hyvän kaverin kanssa mökillä, ihan vaan rentoutuen ja ajatukset poissa koulusta. Ootteko muuten nähny leffaa The specialist ? En yleensä oo mikään toimintaleffojen suurin ystävä, mutta toi oli ihan mahtava. Suosittelen.

Kivaa alkavaa viikkoa, mä lähen nyt laskemaan matikkaa!

Helmi

p.s AFS:ältä soitettiin myös ja pyydettiin lähettämään mun lukioarvosanoja ja en tosiaankaan oo kovin innoissani niitä antamassa, heh.. :p

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti