keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Camping and Baseball

Arki täällä on lähteny sujumaan ja oon ollu koulussa jo reilut kaksi viikkoa. Huomaan jo nyt että alan tottua yhä enemmän englannin kuulemiseen ja puhumiseen, enkä joudu enää kelailla montaa kertaa mielessäni mitä joku just sano tai mitä vastaan. Varsinki nopeen puheen ymmärtäminen on parantunu alusta!

Viikonloppu oli 3 päivän mittanen, sillä maanantaina oli Labor day. Mentiin hostperheen kanssa telttailemaan vuorille kolmeksi yöksi ja maanantaina käytiin kattomassa Sacramentossa Sacramento Rivercats vs Renon baseballjoukkueen peliä. Oli tosi kiva viikonloppu ja voin kyl suositella kaikille baseballpeliin menemistä vaikkei lajista niin tykkäiskään. Se oli vaan jotain niin amerikkalaista ku voi olla, tunnelma ja kaikki!





Mun eka smore, ihan parhaita <3





täst näkee vähän huonosti, mut nois kallioissa oli Intiaanien tekemiä maalauksia




 


Huomenna on mun ekat Cross Country-treenit ja ootan sitä tosi innolla. Cross Country on joka päivä koulun jälkeen n. 2:45-4:30 ja juostaan noin 3 mailia mikä ei siis oo kauheen paha ( paitsi ku oon tottunu juoksemaan Suomen säässä enkä +35 asteen helteessä..) ja loput ajasta varmaan sit tehään muita harjotuksia. Cross Country on syksylaji, eli kestää pari kuukautta. 


Perjantaina on koulun eka jalkapallopeli ja lauantaina lähetään San Franciscoon, jee!

Helmi

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti