sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

AFS-girls in Helsinki

 
Aivan ensiksi, kiitos kaikille ihanasta lauantaista! Meillä oli siis itse järjestetty AFS-miitti Helsingissä, johon osallistui noin 20 tulevaa mahtavaa vaihtaria. Oli ihana päästä näkemään niitä ihmisiä kenen kanssa on fiilistelly vaihtoa whatsapp-ryhmäkeskustelussa jo pidemmän aikaa. Kaikki tuli tosi hyvin juttuun keskenään, eikä tylsää tullu ollenkaan. Tuli taas enemmän semmonen fiilis että haluais lähetä nyt heti. En vaan malttais odottaa siihen elo-syyskuuhun. Ihanaa ku pysty jakamaan samoja fiiliksiä samassa tilanteessa olevien kanssa.
 


 
Aluksi suunnattiin Teatterin Wine&Deliin salaateille ja istuskeltiin varmaan useempi tunti jutellen kaikkea maan ja taivaan väliltä ja vähän enemmänkin. Kun meitä oli niin valtava porukka, jakaannuttiin sitte sen jälkeen Jenkkivaihtarit ja muihin maihin lähtijät kaheksi porukaksi. Me Jenkkeihin menijät mentiin Stockalle ja Starbucksiin ennen ku tavattiin taas kaikki yhessä Tuomiokirkolla. Toinen ryhmä oli käyny turistikaupassa ostamassa Suomenlippuja ja niinpä otettiin sitte ihania ryhmäkuvia kirkon portailla. Oli kyllä paras päivä!
 
 ihanat Jenkkitytöt!



 

Toivottavasti miittailtais vielä kesällä uudestaan! Onneksi Espoon leiri on pian, 3.-4.5, tosin kaikki ei harmi kyllä tuu sinne samalle leirille.

 Kiitos vielä Emmalle kuvista!
 
Helmi

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti